Agenda

Wil je binnenkort een optreden van het koor Close Up bijwonen? Dat kan, want we treden regelmatig in Roosendaal en omstreken op.

Optredens

In 2019 zijn verschillende optredens gepland!

Kom je ook luisteren?

Zondag 31 maart 2019 –
CUMA Roosendaal

CuMa is traditiegetrouw hét evenement waarbij het Roosendaalse publiek kan snuffelen aan het culturele aanbod in de gemeente. Close Up zal in de kleine zaal van de Kring Roosendaal optreden van 16.15 tot 16.35 uur. Voor het gehele CuMa programma Klik hier.

Zondag 7 april – Spullen en Smullen

Na een succesvolle start in 2017 en 2018, krijgt Spullen en Smullen een vervolg in winkelcentrum Roselaar. Op deze markt voor levensgenieters vind je mode, sieraden, design, interieur, hebbedingetjes en muziek. Close Up zal hierbij een optreden verzorgen om er samen met jou een heerlijke en ontspannen dag van te maken. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Zaterdag 11 mei 2019 – T’plein

Muziek, dans, kunst, toneel… Roosendaal kent een rijk en gevarieerd cultureel verenigingsleven waar veel mensen met plezier aan deelnemen. Op het T’plein vinden vanaf het voorjaar elk weekend optredens plaats en Close Up zal zaterdag 11 mei haar muziek ten gehore brengen.
Meer informatie over dit evenement volgt zo spoedig mogelijk.

Maandag 10 juni 2019 – SKOORenfestival

Vijf jaar geleden nam SKOOR het initiatief voor ‘SKOORenfestival Roosendaal’, dat jaarlijks gepland staat voor Tweede Pinksterdag. Op maandag 10 juni 2019  wordt vanaf 13.00 uur opgetreden in de Kiosk van het Emile van Loonpark. Meer informatie volgt.

Optreden boeken?

Naast de optredens die gepland staan, zijn we ook te boeken voor bruiloften, korenfestivals, bedrijfsoptredens en voor andere evenementen. Voor informatie en het boeken van een optreden kunt contact opnemen met ons.

Enkele reacties van Close Up bewonderaars die we jullie niet willen onthouden.

”Wat een impressie en intensiteit bij de zangers en zangeressen van Close Up Roosendaal”

”Een koor dat zesstemmig zingt. Geweldig!”

”Het was muzikaal smullen bij Klundert bij Kaarslicht. Wat een dynamiek en enthousiasme bij de muzikale begeleiding van het koor en de leden zelf”.