Agenda

Wil je binnenkort een optreden van het koor Close Up bijwonen? Dat kan, want we treden regelmatig in Roosendaal en omstreken op.

Optredens

In 2019 zijn verschillende optredens gepland!

Kom je ook luisteren?


Kerstconcert Close Up

Op vrijdag 13 december zal Close Up een kerstconcert verzorgen in De Wieken. Inloop vanaf 19.30 uur. Aanvang 20.00 uur. De eindtijd zal zijn rond 22.00 uur inclusief pauze. Op de radio hoor je Mariah Carey en Wham ontelbare keren, maar wij van Close Up zingen ook de minder bekende kerstliedjes op deze avond.
Koop nu je kaartjes! Voor meer informatie zie de website.

Sfeervolle kerst in centrum van Roosendaal

Wie echt in de kerstsfeer wil komen shopt op zondag 15 december zijn laatste aankopen in het centrum van Roosendaal. Close Up zal deze middag twee keer te horen zijn met kerstmuziek. Meer informatie over precieze locatie en tijdstippen worden binnenkort bekend gemaakt via onze social media en op onze website.

Muzikale begeleiding kerstavond Protestantse kerk in Steenbergen

Voor de tweede keer mag Close Up de muzikale begeleiding verzorgen bij de Protestantse kerk in Steenbergen op kerstavond (24 december). De kerk is vrij toegankelijk. Meer informatie over exacte tijdstip volgt zo spoedig mogelijk.

Adres locatie: Kerkplein 7, 4651 AN Steenbergen

Optreden boeken?

Naast de optredens die gepland staan, zijn we ook te boeken voor bruiloften, korenfestivals, bedrijfsoptredens en voor andere evenementen. Voor informatie en het boeken van een optreden kunt contact opnemen met ons.

Enkele reacties van Close Up bewonderaars die we jullie niet willen onthouden.

”Wat een impressie en intensiteit bij de zangers en zangeressen van Close Up Roosendaal”

”Een koor dat zesstemmig zingt. Geweldig!”

”Het was muzikaal smullen bij Klundert bij Kaarslicht. Wat een dynamiek en enthousiasme bij de muzikale begeleiding van het koor en de leden zelf”.