Agenda

Wil je binnenkort een optreden van het koor Close Up bijwonen? Dat kan, want we treden regelmatig in Roosendaal en omstreken op.

Optredens

In 2019 zijn verschillende optredens gepland!

Kom je ook luisteren?


Maandag 10 juni 2019 – SKOORenfestival

Vijf jaar geleden nam SKOOR het initiatief voor ‘SKOORenfestival Roosendaal’, dat jaarlijks gepland staat voor Tweede Pinksterdag. Op maandag 10 juni 2019  wordt vanaf 12.30 uur opgetreden in de Kiosk van het Emile van Loonpark. Close Up zal twee keer te horen zijn. Eerste blok zal zijn om 13.05 uur en de tweede keer treden we op om 15.00 uur. Samen met de andere koren; SKOOR, Bekoor, Akkoord en Buiten Bereik maken we er een muzikale middag van. Als afsluiting zullen alle koren rond 17.15 uur gezamenlijk het lied Brabant zingen van Guus Meeuwis.

Optreden boeken?

Naast de optredens die gepland staan, zijn we ook te boeken voor bruiloften, korenfestivals, bedrijfsoptredens en voor andere evenementen. Voor informatie en het boeken van een optreden kunt contact opnemen met ons.

Enkele reacties van Close Up bewonderaars die we jullie niet willen onthouden.

”Wat een impressie en intensiteit bij de zangers en zangeressen van Close Up Roosendaal”

”Een koor dat zesstemmig zingt. Geweldig!”

”Het was muzikaal smullen bij Klundert bij Kaarslicht. Wat een dynamiek en enthousiasme bij de muzikale begeleiding van het koor en de leden zelf”.