Blog

Wij doen mee aan RaboClubSupport

3 redenen om op Close Up te stemmen!

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Rabo Clubsupport is een initiatief van de Rabobank. Clubs, stichtingen en verenigingen zijn een onmisbaar onderdeel van Nederland. Zij verbinden de samenleving en zorgen voor sociale netwerken. Van jong en oud. Via Rabo ClubSupport wordt jaarlijks geld uitgegeven om lokale clubs, zoals Close Up te ondersteunen.

Dit jaar stelt Rabobank Zuidwest-Brabant € 150.000 van haar winst beschikbaar voor Rabo ClubSupport. Als lid van de bank, heb je zelf invloed hoe de winst over de clubs verdeeld wordt. Dit zijn de drie redenen waarom dat je toch echt uit alle Roosendaalse verenigingen voor Close Up mag stemmen:

1. In 2021 zal Close Up een liedjesprogramma in de Roosendaalse Kring zingen. De naam van de show is inmiddels bekend; Close Up Jukebox! De afgelopen maanden zijn er amper voorstellingen in onze Roosendaalse schouwburg geweest. Erg jammer, want juist muziek, dans en theater helpt ons door deze periode. Met jouw stem voor Close Up help je ons om een geweldige show weg te zetten. Het extra geld wordt gebruikt voor decor en onder andere choreografie.

2. De extra inkomsten worden onder andere gebruikt om nieuw repertoire aan te schaffen. De nieuwe nummers brengen we gedurende een heel jaar in en rondom Roosendaal ten gehore!

3. Close Up is is het Leukste koor van Roosendaal.
Er zijn heel veel koren, maar er is maar 1 koor zoals Close Up. We zijn een koor wat ontzettend veel kan lachen, maar ook met elkaar de moeilijke momenten deelt. Afgelopen september is ons koorlid Elleke Paans overleden. We hebben op verzoek van haar twee nummers gezongen. Helaas mocht het niet op de uitvaart zelf in verband met corona. Het was heftig om de nummers samen te zingen, maar met elkaar lukte het. We willen Somewhere over the rainbow en Tomorrow graag nog live ten gehore brengen. Het zou mooi zijn als dat volgend jaar mogelijk is.

Zo kun je op Close Up stemmen!

Je kunt vanaf 5 oktober je stem uitbrengen.
Wat kun je doen? Zorg allereerst dat je lid bent van de Rabobank. Als je geen bankrekening hebt, kun je NIET stemmen. Een rekening hebben is niet genoeg. Je moet daadwerkelijk lid worden. Dat kun je gemakkelijk regelen via de app of website. Klik op ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’. Je kunt dan klikken op Rabo ClubSupport. Doe dit zo snel mogelijk, zodat je ook daadwerkelijk je stem kan uitbrengen vanaf 5 tot 25 oktober. Stem direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport