FAQ

Een FAQ is een lijst met veelgestelde vragen door bezoekers of belangstellenden van Close Up. Hopelijk kun je zelf de antwoorden achterhalen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Wat is een koor?

Een koor is een groep zangers en/of zangeressen, doorgaans bestaande uit meerdere zangstemmen. Bij Close Up zijn dit sopranen en alten voor vrouwen en bij de mannen tenoren en bassen.

Heb ik ervaring nodig om lid te worden van Close Up?

Je hebt geen zangervaring nodig. Als je een aantal keer bent komen kijken, zal de dirigente een stemtest bij je afnemen. Belangrijk is dat je toonhoogte kunt houden en verschil in tonen kunt horen.

Hoe schrijf ik mij in bij Close Up?

Kom eerst een aantal keer kijken bij de repetitie. Als je het heel leuk vindt, kun je je vervolgens inschrijven om lid te worden van het leukste koor van Roosendaal. Het bestuur van Close Up zal je gegevens noteren voor inschrijven. Je bent definitief ingeschreven als je ook de stemmentest hebt gehad.

Wat kost het?

Een jaar zingen bij het koor Close Up kost € 195,-

Hoeveel optredens hebben jullie per jaar?

We hebben per jaar ongeveer 6 optredens. Een aantal keren in het voorjaar en rond de kerstperiode.

Ik kan een aantal repetities niet komen zingen vanwege andere verplichtingen. Is dit een probleem?


We vinden het fijn als je zoveel mogelijk komt zingen. We snappen dat er altijd iets tussendoor kan komen. Dit is ook geen probleem. Hoe vaker je komt, hoe makkelijker je mee kunt zingen.

Staat je vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.